Ingatlanok

Tájékoztató ügyvédi ingatlanközvetítői tevékenység megkezdéséről

 

Tisztelt Ügyfeleim!

Tájékoztatom Önöket, hogy ügyvédi irodám az Ügyvédházak elnevezésű, országos, ügyvédi ingatlanközvetítői hálózat tagjává vált.

Az Ügyvédházak hálózat kizárólag ügyvéd és ügyvédi iroda tagjai a klasszikus ügyvédi tevékenységük kiegészítéseként, az ügyvédi törvény felhatalmazás alapján ingatlanközvetitői tevékenységet is ellátnak.

Az Ügyvédházak hálózat tagjai ingatlanközvetítési szolgáltatásukat, az ügyvédi működésük részeként, az ügyvédi etikai és a tevékenységre vonatkozó törvényi előírások betartásával, az ügyvédi kamarák felügyelete alatt, ügyvédi felelősségbiztosításuk védelmében végzik.

A hálózat ügyvédjeinek célja, hogy egyetemi képezettségük, az ingatlanjogban szerzett tudásuk, a szerződések előkészítésében, megkötésében, lebonyolításában, ügyfeleik képviseletében felhalmozott tapasztaluk alapján kiemelkedő, minőségi, értékarányos és versenyképes szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleinknek az ingatlanközvetítők hazai piacán.

A hálózat ügyvéd tagjainak együttműködésével és a vonatkozó jogszabályi előírások és korlátozsok betartásával természetesen az ingatlanügyletekhez kapcsolódó letéti, és szerződéskötési feladatok is lebonyolíthatóak.

Az Ügyvédházak hálózat „Az ügyvédem az ingatlanosom!” jelmondatával kívánja a köztudatban megerősíteni, hogy az ügyvédek törvényben rögzített lehetőségként jogosultak és képesek az ügyfeleik számára ingatlanközvetítési tevékenységet nyújtani. Az Ügyvédházak hálózatról további információk elérhetőek a www.ugyvedhazak.hu oldalon és a hálózat Facebook oldalán.

Amennyiben a jövőben ingatlant kíván értékesíteni, esetleg vásárolni, már a legelső pillanatban gondoljon bátran együttműködő partnerként ügyvédi irodánkra, és mindent megteszünk az ingatlan felmérése, meghirdetése, a megfelelő vevő vagy a keresett ingatlan felkutatása és a tranzakció lebonyolítása érdekében.

Várjuk megkeresését!

Üdvözlettel: Dr. Koblencz Beatrix egyéni ügyvéd